Vraag offerte aan

Waarom kiezen voor houten ramen?

Ramen worden al sinds de 17de eeuw uit hout vervaardigd. En ook in de hedendaagse en moderne architectuur behoudt hout nog steeds zijn plaats als degelijke en duurzame materiaalkeuze.

Wat zijn de voordelen van houten ramen?

1. Warme uitstraling
2. Ruim aanbod: bestaat in verschillende profielen en stijlen
3. Duurzame keuze
4. Ideale isolatie

afzelia schuiframen

1. Warme uitstraling

Hout is een natuurlijk materiaal geliefd om zijn warme uitstraling.

2. Ruim aanbod

Houten ramen bestaan in verschillende profielen en stijlen met een groot aanbod aan extra details en accessoires. Hierdoor combineert het mooi in bijna elke woon- of interieurstijl.

3. Duurzame keuze

Met hout maak je een duurzame keuze, je kan na een aantal jaar met een nieuwe verflaag een volledig nieuw uiterlijk creëren en de grondstof is 100% recyclebaar. Ook hout met FSC® label is mogelijk, dit label bewijst dat het gebruikte hout uit duurzaam beheerde bossen afkomstig is.

4. Ideale isolatie

Hout is van nature een ideale isolator. Dankzij de unieke celstructuur van hout wordt de warmte in je woning langer bewaard. Hout voelt letterlijk warmer aan dan pvc of aluminium. Maar ook geluid wordt moeiteloos buitengehouden door hout, waardoor houten ramen mee een aangename leefruimte creëert.

Conclusie?

Wil je graag een inschatting krijgen voor de aankoop van je nieuwe ramen en deuren? Dan kan je best onze budgettool gebruiken.

Wens je een persoonlijk ontwerp? Neem dan contact op en vraag een offerte.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.